Företag

Dekorera för trivsel

Vi människor mår helt enkelt bättre och trivs med växter oavsett om vi är hemma eller på jobbet. Varför inte ta hjälp av oss för att skapa rätt känsla, så du och dina medarbetare känner sig hemma? Dessutom göra det välkomnande för era kunder också.

Låt oss hjälpa dig!

 

Förslag på färger och inredning

Vi samarbetar med en väldig skicklig inredningsdesigner, som kommer på besök hos er och lämnar ett personligt förslag och offert enlig dina önskemål och ser självklart till att växter och blommor är en naturlig del av eran inredning.

Växter på arbetsplatsen

Allt enligt dina önskemål och vad som kan passa bäst hos er. Vi kan självklart hjälpa er att välja rätt krukor och växter utifrån rummets funktioner. Vi kan dessutom erbjuda att komma förbi er 2-3 gångar per år och byta ut med nytt fräscht, så den hemtrevliga känsla alltid finns.

Blommor till event, mässor och konferenser

Vi designar och levererar enligt era önskemål, båda på hemmaplan men också när ni tar ut och presenterar firman. Växter och blommor skapar ett naturligt blickfång för er och framhäver eran produkter och varumärke.

Vill ni ha hjälp att pynta upp till t.ex. jul anpassat en professionell arbetsplatsens – tveka inte att kontakta oss.

Veckoblommor

Varför inte se till att möta era kunder och medarbetare med en härlig receptionsbukett, som skapar trivsel och utstrålar kvalitet?  Vi levererar varje vecka till er, självklart anpassat efter favoritvasen.

Presentkort

En perfekt gåva, mottagaren väljer själv vad den önskar – vi kan erbjuda presentkort till blommor, inrednigsförslag eller varför inte låta oss skapa en fin presentkorg med blonnor, presentkort, inredningsdetaljer efter ditt val?

Skicka blommor

Vill du enkelt skicka blommor eller presenter till kunder och din härliga personal, ring oss på +46854060740 eller maila en lista till info@bergablommor.se – då ser vi till att få det klart snabbt och enkelt för dig.

 

Du är alltid mer än välkommen in till oss på Berga Blommor på Storängsvägen 7a eller Berga2to i Åkersberga Centrum.

 

Kontakta oss