Begravning

Med blommor kan vi ta ett personligt farväl och visa omtanke när livets ljus brinner ut och du vill skänka tröst och hylla den du sörjar. Naturens egen fägring är ett vackert inslag som även skapar en personlig stämning på begravningen.

Oavsett om du ska anordna en begravning, besöka en begravning, skicka blommor till en begravning du inte kan delta på eller vill skicka kondoleansblommor till anhöriga som delaktighet i deras sorg så kan vi alltid hjälpa dig. Varför inte vid urnsättningen?

Du kanske vill skapa en väldigt personlig sista hälsning eller vill ha det mer klassisk – fråga oss, vi finns här för att hjälpa dig!

Vi hjälper dig naturligtvis att få blommorna till kyrkan om du beställer senast 2 dagar innan begravningen.

Vi finns här för dig – oavsett om du vill komma in till oss och sätta dig i lugn och ro och välja vad du vill beställa, fast det går lika bra om du vill ringa oss eller beställa via hemsidan.

Ring på:  +46854060740,  maila på info@bergablommor.se eller kom in i en av våra butiker – om du vill sitta i lugn och ro, kom till oss på Storängsvägen, där vi har ett ombonat och mysigt hörn inrett till dig. Självklart bjuder vi på en kopp kaffe.

Kontakta oss